Opel Corsa C 1.8 16V 125 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Opel Corsa 1.8 16V (125 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Opel Corsa 1.8 16V (125 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Opel Corsa 1.8 16V (125 Hp) ?

(2 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(2 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(2 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Opel Corsa 1.8 16V (125 Hp) ?

redrew1992@gmail.com
redrew1992@gmail.com a raspuns:

Prima masina a fost un Corsa C cu motor de 0.9. A doua a fost Corsa C cu motor de 1.2. Indragind foarte mult aspectul acestor modele am cautat cel mai bun motor care s-a pus din fabrica. Asa am ajuns la a mea Corsa C GSi 1.8.

Cujba Alexandru
Cujba Alexandru a raspuns:

Pentru faptul ca are 125 de cai si o greutate de o tona.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

redrew1992@gmail.com
redrew1992@gmail.com a raspuns:

Am luat-o de la un dealer din Germania.

Cujba Alexandru
Cujba Alexandru a raspuns:

De la dealer.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

redrew1992@gmail.com
redrew1992@gmail.com a raspuns:

Se comporta bine. Zilnic fac naveta cu ea, aproximativ 60km pe drumuri romanesti. Inca rezista :). Masina nu este stoc, am facut-o cum am vrut: Coilovere AP, bara antiruliu Whiteline pentru puntea spate, evacuare intermediara straight-through + finala, discuri+placute Brembo fata/spate. Curand urmeaza rollbar si aripi roll-uite in vederea montarii unor jante cu ET mai mic. In ultima instanta urmeaza modificarile motorului cu scopul de a ajunge la ~160 cai aspirati. Am ales-o in primul rand pasiunea pentru acest model. In al doilea rand motorizarea si posibilitatile de a o transforma intr-o masina decenta pentru competiții sportive pentru amatori. Ce imi place cel mai mult? hmm.....Faptul ca doar un pasionat vede diferentele intre masina mea si o Corsa normala. Asa scap nebagat in seama prin trafic dar surprind multa lume atunci cand este nevoie.

Cujba Alexandru
Cujba Alexandru a raspuns:

Este distractiv si periculos. Cel mai mult imi place ca este fasneata in oras, dar imi displace la drum lung, cutia are rapoarte scurte.