Opel Insignia 2 2.0 CDTI 163 cp Ecotec 2013-2018 pareri

Opel Insignia
2.0 CDTI (163 Hp) Ecotec Automatic
2013 - 2018

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Opel Insignia 2.0 CDTI (163 Hp) Ecotec Automatic cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Opel Insignia 2.0 CDTI (163 Hp) Ecotec Automatic.

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Opel Insignia 2.0 CDTI (163 Hp) Ecotec Automatic ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Opel Insignia 2.0 CDTI (163 Hp) Ecotec Automatic ?

Simionescu Alexandru Adrian
Simionescu Alexandru Adrian a raspuns:

Pentru ca sunt fan Opel.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Simionescu Alexandru Adrian
Simionescu Alexandru Adrian a raspuns:

Se conduce foarte usor si cutia de viteze automata imi confera un confort sporit.

Afla daca viitoare ta masina SH a avut daune sau KM dati inapoi