Opel Tigra 1.3 CDTI 70 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Opel Tigra 1.3 CDTI (70 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Opel Tigra 1.3 CDTI (70 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Opel Tigra 1.3 CDTI (70 Hp) ?

(2 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(2 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(2 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Opel Tigra 1.3 CDTI (70 Hp) ?

Popa Claudiu Adrian
Popa Claudiu Adrian a raspuns:

Sincer, nu am cumparat-o eu, mi-a fost facuta cadou de catre tatal meu, dar sincer nu mi-as fi dorit o alta masina, cu micile ei probleme e o masina care mi-a salvat viata din mai multe circumstante in care altele ajungeau la propriu in prapastie, zburand cam 80-100 metri.

Mada Max
Mada Max a raspuns:

Este o masina funny, se conduce bine in oras dar si la drumuri medii, este o masina de vacanta.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Popa Claudiu Adrian
Popa Claudiu Adrian a raspuns:

Tatal meu a achizitionat-o de la un prieten de familie.

Mada Max
Mada Max a raspuns:

Masina a fost achizitionata de la un prieten.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Popa Claudiu Adrian
Popa Claudiu Adrian a raspuns:

E o masina pentru tineri, eu aveam 22 ani cand am primit-o. E o placere sa o conduci oriunde. Plusuri stabilitate, fiabilitate, un consum redus pentru acest motor. Minusuri are caluti putini (69), vizibilitate foarte redusa si costuri mari la componentele de caroserie deoarece este o masina rara (80.000 bucati in toata lumea cu tot cu cele sub sigla vauxhall).

Mada Max
Mada Max a raspuns:

Masina este ok de condus zilnic, imi place ca este mica si te poti strecura cu ea oriunde in oras.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.