Opel Vectra 2.2 GTS pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Opel Vectra 2.2 DTI (125 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Opel cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Opel Vectra 2.2 DTI (125 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Opel Vectra 2.2 DTI (125 Hp) ?

2 voturi

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

2 voturi

Ce parere generala ai despre ea?

2 voturi

De ce ai ales sa cumperi Opel Vectra 2.2 DTI (125 Hp) ?

VINTILA ADRIAN a raspuns:

Motorizarea este bună. Distributie pe lant. Consum mic pentru un motor 2.2. Aspectul exterior este mult peste medie, mai ales la modelul GTS. Pretul atragator fata de modelele concurentei. Verificata la reprezentanta, fara nicio problema.

Ghincea Andrei George a raspuns:

Pentru ca se incadra perfect in banii pe care ii aveam in acel moment si ideea de a avea un motor destul de ok incat sa pot face o depasire sau cand o calc sa stiu ca se duce.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

VINTILA ADRIAN a raspuns:

Am cumparat-o SH, de la un dealar autorizat din Constanta si recomand verificarea la o reprezentanta inainte de a o cumpara. Am mai verificat 6 masini inainte si aveau probleme ascunse grave. Deci, mare atentie !

Ghincea Andrei George a raspuns:

De la un baiat care sta cu mine in acelasi oras.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

VINTILA ADRIAN a raspuns:

Masina o conduc zilnic de 9 ani. Se prezinta foarte bine, sunt multumit de ea. Consum neasteptat de mic pentru un motor 2.2. Contra: impozitul la primarie nejustificat de mare...aprox 8 mil pe an. Suspensiile sport prea rigide pentru drumurile noastre pline de gropi.

Ghincea Andrei George a raspuns:

Ce imi place la ea este spatiul din interior, dotarile pe care le are pentru anul ei si, bineinteles, consumul care este destul de bun pentru un 2.2 Iar ca si defect, faptul ca nu are senzori absolut deloc pentru marimea ei.

Marca Opel
Model Vectra
Motorizare 2.2 DTI (125 Hp)
Interval ani 2002 - 2004