Peugeot 5008 1.6 e-HDi pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Peugeot 5008 1.6 e-HDi (112 Hp) FAP STT?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Peugeot cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Peugeot 5008 1.6 e-HDi (112 Hp) FAP STT.

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Peugeot 5008 1.6 e-HDi (112 Hp) FAP STT ?

1 vot

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

1 vot

Ce parere generala ai despre ea?

1 vot

De ce ai ales sa cumperi Peugeot 5008 1.6 e-HDi (112 Hp) FAP STT ?

Alin Ion a raspuns:

Spatiul!!! Fiabilitate dovedita in timp de motorul 1.6 hdi. Este o masina economica. Este o alegere perfecta pentru familii cu copii. Uiti de lipsa spatiului.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Alin Ion a raspuns:

De la un cunoscut, nu inainte de o testare temeinica in service + tester dedicat.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Alin Ion a raspuns:

E o placere sa o conduci, pacat ca nu avem drumuri bune si libere. Este o relaxare totala. Este o masina de familie nu una sport.

Marca Peugeot
Model 5008
Motorizare 1.6 e-HDi (112 Hp) FAP STT
Interval ani 2009 - 2013