Renault Espace 2.2 dCi pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Renault Espace 2.2 dCi (150 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Renault cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Renault Espace 2.2 dCi (150 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Renault Espace 2.2 dCi (150 Hp) ?

1 vot

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

1 vot

Ce parere generala ai despre ea?

1 vot

De ce ai ales sa cumperi Renault Espace 2.2 dCi (150 Hp) ?

Nica Andi a raspuns:

Spatiul mare atat pentru persoane cat si portbagajul. Fiind detinator de Espace 3 am optat pentru varianta urmatoare. Din pacate Espace 4 m-a dezamagit total in comparatie cu Renault Espace 3. Zi de zi trebuie sa apara ceva nou la ea ca si defect minor ce-i drept dar enervant mai ales daca esti usor maniac. In schimb cu Espace 3 , masina anterioara, pur si simplu nu am stiut ca am masina.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Nica Andi a raspuns:

Samsar de Romania. Masina a fost cumparata initial din Germania si plimbata prin tara un an cu numere de Bulgaria.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Nica Andi a raspuns:

Comfortul, spatiul, ambientul sunt atuurile ei. Ca si minusuri in primul rand partea electrica a masinii care este la pamant. Dupa achizitie am aflat ca 2002-2004 au fost primii ani de productie si sunt jalnice la electrica. Motorul de 2.2 este ok pentru masina. Suficient pentru ce am eu nevoie. Usor gurmand in oras dar cand mergi cu sufrageria dupa tine este normal.

Marca Renault
Model Espace
Motorizare 2.2 dCi (150 Hp)
Interval ani 2002 - 2006