Renault Koleos 2.0 dCi 4x4 pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Renault Koleos 2.0 (150 Hp) 4x4 Automatic?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Renault cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Renault Koleos 2.0 (150 Hp) 4x4 Automatic.

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Renault Koleos 2.0 (150 Hp) 4x4 Automatic ?

1 vot

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

1 vot

Ce parere generala ai despre ea?

1 vot

De ce ai ales sa cumperi Renault Koleos 2.0 (150 Hp) 4x4 Automatic ?

gabriel a raspuns:

Am vrut un suv adevarat cu 4x4 decuplabil la buton pentru a avea un consum optim, dotarile acestei masini sunt foarte multe si bine gandite.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

gabriel a raspuns:

Adusa personal din Germania, import.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

gabriel a raspuns:

Am spus mai sus de ce am ales-o si ce imi place la ea, asa ca aici o sa scriu ce nu imi place, si acume faptul ca se incalzeste greu iarna, sistemul de ventilatie este slabut, vireaza larg. In plus imi place ca are un consum acceptabil, garda la sol este inalta si dotarile foarte multe.

Marca Renault
Model Koleos
Motorizare 2.0 (150 Hp) 4x4 Automatic
Interval ani 2011 - 2013