Renault Scenic 2 1.5 dCi 110 cp 2013-2018 pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Renault Scenic 1.5 dCi (110 Hp) EDC cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Renault Scenic 1.5 dCi (110 Hp) EDC.

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Renault Scenic 1.5 dCi (110 Hp) EDC ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Renault Scenic 1.5 dCi (110 Hp) EDC ?

Gologan Laurentiu
Gologan Laurentiu a raspuns:

Aveam nevoie de o masina mai mare de cand a aparut al doilea copil! Aceasta are 7 locuri si e buna in caz ca vreau sa imi mai iau si parintii in mini excursii, ca sa fim toti in aceeasi masina!

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Gologan Laurentiu
Gologan Laurentiu a raspuns:

Am achizitionat-o la licitatie, din Franta.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Gologan Laurentiu
Gologan Laurentiu a raspuns:

Se conduce foarte usor, chiar daca este mai mare, inauntru este foarte spatioasa. Imi place ca are scaune independente in spate, care spre deosebire de bancheta poti sa le muti dupa necesitate in fata sau in spate.