Skoda Octavia I 1.8 VRS Turbo pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Skoda Octavia 1.8 T (180 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Skoda cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Skoda Octavia 1.8 T (180 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Skoda Octavia 1.8 T (180 Hp) ?

4 voturi

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

4 voturi

Ce parere generala ai despre ea?

4 voturi

De ce ai ales sa cumperi Skoda Octavia 1.8 T (180 Hp) ?

Mihai Alexandru Stan a raspuns:

1.8Turbo power. Dupa ce am avut Diesel cam toata viata am zis sa trec pe benzina. Era masina unui prieten bun de-al meu, iar dupa ce am cumparat-o i-am facut soft si e foarte fun ❤️

Raicu Ionut Cosmin a raspuns:

Este modelul de masina pe care mi-am dorit-o din frageda copilarie, cand vedeam cate una pe strada, mai rar cei drept, eram hipnotizat.

Mihailean ciprian a raspuns:

Pentru ca din punctul meu de vedere e combinatia perfecta intre sportivitate si o masina in 4-5 usi, este perfecta pentru o masina daily.

Tudose Paul a raspuns:

O masina permisibila ca pret, costuri intretinere foarte ok, e perfecta ca estetica, tehnica.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Mihai Alexandru Stan a raspuns:

De la un prieten foarte bun care este mecanic.

Raicu Ionut Cosmin a raspuns:

De la un pasionat de masini sport.

Mihailean ciprian a raspuns:

Din tara am achizitionat masina.

Tudose Paul a raspuns:

E achizitionata din Romania, dar adusa din Germania.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Mihai Alexandru Stan a raspuns:

E fun rau de tot, mai ales dupa ce ii faci cai putere, dar consuma destul de mult, depinde cum ai piciorul ... in rest e si sportiva sau si confortabila !

Raicu Ionut Cosmin a raspuns:

Este un drog pe 4 roti. Nu poti sa te dezlipesti de ea. Cuplul pe care ti-l transmite pana in interiorul corpului, te face sa te indragostesti in fiecare secunda.

Mihailean ciprian a raspuns:

Este destul de scumpa sa o conduci pentru ca, consuma destul de mult in regim urban dar senzatiile pe care ti le ofera puterea sunt unice.

Tudose Paul a raspuns:

Pentru daily car este o masina senzationala, putere, aspect, mai greu cu drumurile din oras, foarte multe gropi.

Marca Skoda
Model Octavia
Motorizare 1.8 T (180 Hp)
Interval ani 2002 - 2018