Skoda Octavia II 1.4i 16V pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Skoda Octavia 1.4 i 16V (75 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Skoda Octavia 1.4 i 16V (75 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Skoda Octavia 1.4 i 16V (75 Hp) ?

(2 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(2 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(2 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Skoda Octavia 1.4 i 16V (75 Hp) ?

laur_boy23@yahoo.com
laur_boy23@yahoo.com a raspuns:

Inainte am avut Dacia Logan si mi-am dorit ceva mai confortabil dar tot cu motor mic si fiabil. Loganul tot 1.4 l-am avut. Mi-am dorit o masina mai mare si s-a incadrat perfect in buget, cautam o masina pana in 7000 de euro.

Spinache Eduard
Spinache Eduard a raspuns:

Fiabilitatea este motivul principal.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

laur_boy23@yahoo.com
laur_boy23@yahoo.com a raspuns:

Am gasit-o pe OLX, am vorbit cu proprietarul si a doua zi am mers in reprezentanta sa o testez.

Spinache Eduard
Spinache Eduard a raspuns:

Dintr-un targ auto.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

laur_boy23@yahoo.com
laur_boy23@yahoo.com a raspuns:

Este ceea ce am nevoie, confortabila, mare, portbagaj mare, usor de condus, te descurci de minune cu ea in oras. Prietenii au o parere buna despre ea, si-ar dori si ei una dar sa aiba un motor mai mare si mai puternic.

Spinache Eduard
Spinache Eduard a raspuns:

Este o masina de familie, cu consum mic, fiabila si ideala pentru oricine.