Toyota Carina 1.6 i 16V 99CP pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Toyota Carina 1.6 i 16V (99 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Toyota cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Toyota Carina 1.6 i 16V (99 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Toyota Carina 1.6 i 16V (99 Hp) ?

1 vot

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

1 vot

Ce parere generala ai despre ea?

1 vot

De ce ai ales sa cumperi Toyota Carina 1.6 i 16V (99 Hp) ?

Bucur Costel a raspuns:

Este foarte mare si incapatoare perfecta pentru mers la pescuit , incap foarte multe bagaje ,fiind sportwagen rabatez banchetele si ai un pat de 2/1m suficient sa te odihnesti . Nosol ca are garda foarte jos ,este singura problema. Piesele sunt greu de gasit sh si cele noi sunt exagerat de scumpe .

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Bucur Costel a raspuns:

Direct de la fostul proprietar fiind vecini.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Bucur Costel a raspuns:

Este comfortabila la condus! Se aseaza bine la drum este fonica. Este prea joasa garda si prea lunga daca nu esti atent la denivelari ramai suspendat.

Marca Toyota
Model Carina
Motorizare 1.6 i 16V (99 Hp)
Interval ani 1993 - 1998