Volskwagen Golf 3 1.6i 75 CP pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Volkswagen Golf 1.6i (75 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Volkswagen cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Volkswagen Golf 1.6i (75 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Volkswagen Golf 1.6i (75 Hp) ?

2 voturi

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

2 voturi

Ce parere generala ai despre ea?

2 voturi

De ce ai ales sa cumperi Volkswagen Golf 1.6i (75 Hp) ?

Vasile Iulian Ionut a raspuns:

Am ales acest model in primul rand datorita liniei caroseriei, este o masina usor de intretinut, fiabila si care imi aduce un ranjet tamp pe fata de fiecare data cand ies cu ea la o plimbare. Puterea motorului si masa relativ usoara o face o masina cu zvac, care nici nu papa mult.

Badea Alexandru Marian a raspuns:

A fost fiabila pentru oras.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Vasile Iulian Ionut a raspuns:

Din Bucuresti, de la fostul proprietar.

Badea Alexandru Marian a raspuns:

De la un prieten.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Vasile Iulian Ionut a raspuns:

Modificarile aduse, o fac o masina fasneata, stabila si impunatoare. Este o placere sa ies cu ea la plimbare. Drumurile in Bucuresti sunt uneori deranjante datorita garzii la sol joase a masinii. Trecerile la nivel cu infrastructura tramvaielor trebuie facuta cu putina atentie.

Badea Alexandru Marian a raspuns:

Este mica, te strecori oriunde cu ea si merge foarte bine.

Marca Volkswagen
Model Golf
Motorizare 1.6i (75 Hp)
Interval ani 1995 - 1998