Volkswagen Golf 4 1.9 TDI 115 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Volkswagen Golf 1.9 TDI (115 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Volkswagen Golf 1.9 TDI (115 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Volkswagen Golf 1.9 TDI (115 Hp) ?

(4 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(4 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(4 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Volkswagen Golf 1.9 TDI (115 Hp) ?

Marian Ardelean
Marian Ardelean a raspuns:

Fiabilitate sporita, costuri de intretinere mici, usurinta in utilizare.

Lixandru ion
Lixandru ion a raspuns:

Pentru ca la momentul respectiv nu aveam foarte multe cunostiinte auto.

Matei Marius
Matei Marius a raspuns:

Am ales ca cumpar aceasta masina dupa ce am obosit sa mai testez toate cazanele care se incadrau in suma mea de bani disponibili in perioada achizitionarii.

Sabie Pavel Gabriel
Sabie Pavel Gabriel a raspuns:
Fiind o masina foarte ok in raport calitate-pret.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Marian Ardelean
Marian Ardelean a raspuns:

Am luat-o din Germania.

Lixandru ion
Lixandru ion a raspuns:

Din tara.

Matei Marius
Matei Marius a raspuns:

De la un samsar.

Sabie Pavel Gabriel
Sabie Pavel Gabriel a raspuns:
Masina este adusa din Germania de un samsar.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Marian Ardelean
Marian Ardelean a raspuns:

Zgomot redus in habitaclu, putere suficienta a motorului atunci cand e nevoie, consum redus, performante ridicate si calitate buna a materialelor utilizate la producere.

Lixandru ion
Lixandru ion a raspuns:

Pentru trafic de zi cu zi este mai mult decat suficient. Imi displace ca nu am un numar mai mare de cai putere.

Matei Marius
Matei Marius a raspuns:

Masina in genere este una ok, dar trebuie sa ai mare grija la achizitionare, eu din nefericire am luat-o "orbeste" si am aflat ulterior la cateva luni ca motorul are probleme cu chiulasa, greseala ce a costat 2500 ron, dupa la 7-8 luni au aparut problemele la articulatie (amortizoare si anexe), iar intr-un final a inceput sa cada si caseta de directie incepand sa faca un fel de joc in volan.

Sabie Pavel Gabriel
Sabie Pavel Gabriel a raspuns:
Masina este foarte ok, insa trebuie avut grija la stilul de condus, care trebuie sa fie unul mai sportiv, altfel ai probleme cu ea. Un plus ar fi ca nu are dpf.