Volkswagen Golf 5 1.4 FSI pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Volkswagen Golf 1.4 FSI (90 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Volkswagen Golf 1.4 FSI (90 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Volkswagen Golf 1.4 FSI (90 Hp) ?

(3 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(3 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(3 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Volkswagen Golf 1.4 FSI (90 Hp) ?

Chiru Alexandru Gabriel
Chiru Alexandru Gabriel a raspuns:

Sincer nu am ales-o special, asa s-a nimerit.

Florin Stroie
Florin Stroie a raspuns:

Am ales sa cumpar acest model pentru ca am citit multe despre VW Golf si stiam multe lucruri despre el, iar un lucru la care excela era faptul ca este o buna masina pentru tineri. Afland ca este o masina potrivita pentru tineri si pentru o prima masina am decis sa caut acest model si chiar m-a atras design-ul atat interior, cat si cel exterior.

Ionita Alexandru
Ionita Alexandru a raspuns:

Mi-au placut mereu Golfurile, iar tatal meu a avut in tinerete o broscuta, deci am zis sa raman clasic ?.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Chiru Alexandru Gabriel
Chiru Alexandru Gabriel a raspuns:

De la un prieten.

Florin Stroie
Florin Stroie a raspuns:

Am achizitonat-o SH de la o persoana fizica care a adus-o din Germania.

Ionita Alexandru
Ionita Alexandru a raspuns:

Am cumparat-o de la un coleg de munca.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Chiru Alexandru Gabriel
Chiru Alexandru Gabriel a raspuns:

As conduce non stop cu ea, imi place enorm de mult cum ne intelegem la drum lung. Ce-mi place la ea este fiabilitatea ei, iar motorul daca este ingrijit este unul foarte silentios si chiar ofera putere pentru capacitatea lui, am ramas surprins.

Florin Stroie
Florin Stroie a raspuns:

Conducand-o zi de zi imi place faptul ca este usoara si te simti bine conducand-o zilnic prin oras, asta si pentru ca este pe benzina. Un lucru care-mi displace la ea ar fi consumul, dar nu conteaza asa tare pentru ca senzatia pe care mi-o ofera este unica.

Ionita Alexandru
Ionita Alexandru a raspuns:

Imi place ca imi ofera o stabilitate la drum, a suferit multe modificari de cand este la mine mai ales pe partea de interior.