Volkswagen Golf 7 GTI 2.0 TSI pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI (220 Hp) BMT cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI (220 Hp) BMT.

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI (220 Hp) BMT ?

(3 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(3 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(3 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI (220 Hp) BMT ?

Alex Dusca
Alex Dusca a raspuns:

Mi-am dorit o masina sport, cu motorizare pe benzina si neaparat automata. Imi placeau GTI-urile de mult si bugetul nu mi-a permis ceva mai puternic, cum ar fi Golf 7R sau Ford Focus RS ( desi RS este manuala )

Alupului Cosmin
Alupului Cosmin a raspuns:

Voiam o masina cu 220hp+ si vroiam sa aiba maxim 5 ani vechime iar Golful 7 GTI s-a incadrat in cautarile mele.

Vlad Brinza
Vlad Brinza a raspuns:

Cautam o masina mai sportiva, benzina, cutie automata. In buget/preferinte se mai aflau Renault Megane GT, BMW 328i si MB A250. M-am documentat mult iar aceasta a fost singura de la care am auzit numai cuvinte de lauda. Acum, dupa aproape un an de daily driven, a venit si randul meu sa o laud.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Alex Dusca
Alex Dusca a raspuns:

Am cumparat-o din Letonia, la momentul achizitiei nu era niciuna la fel de vanzare in tara. Am adus-o printr-un dealer din Oradea.

Alupului Cosmin
Alupului Cosmin a raspuns:

Un Dealer din Germania.

Vlad Brinza
Vlad Brinza a raspuns:

Germania. Am gasit-o pe mobile.de. Mers, vazut, testat, placut, platit, facut acte, adus acasa.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Alex Dusca
Alex Dusca a raspuns:

In primul rand nu pot sa uit primul drum cu ea si prima acceleratie in linie dreapta. Am trecut dupa un motor diesel de 185 de cai catre benzina de 220 si nu aveam mari asteptari. Am ramas surprins de rapiditatea cu care schimba vitezele, de acceleratie si totusi fiind o masina sport, ofera foarte mult confort.

Alupului Cosmin
Alupului Cosmin a raspuns:

O masina frumoasa, cei 220 cp sunt suficienti si pot spune ca pentru un 2.0 turbo are un consum foarte ok.

Vlad Brinza
Vlad Brinza a raspuns:

E o masina buna atat pentru oras cat si la drum lung. Se comporta bine la trafic intens cat si la viteze mari. Imi place ca directia e foarte directa. De mentionat ca, dusa la limita, am observat o tendinta subviratorie. Puterea e livrata de la o turatie relativ joasa ( de pe la 2500 te baga in scaun). Majoritatea care au mers in masina mea au spus ca suspensia e foarte rigida, dar eu o prefer asa. Nu am simtit dureri de spate/picioare nici dupa un drum de 14 ore.