Volkswagen Passat B5.5 1.6 pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Volkswagen Passat 1.6 (101 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Volkswagen cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Volkswagen Passat 1.6 (101 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Volkswagen Passat 1.6 (101 Hp) ?

3 voturi

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

3 voturi

Ce parere generala ai despre ea?

3 voturi

De ce ai ales sa cumperi Volkswagen Passat 1.6 (101 Hp) ?

Cosac Stefan a raspuns:

Mi-a placut cum arata si ce am auzit/citit despre ea, m-am interesat un pic inainte, nu am luat-o pur si simplu ca vreau masina si am ales prima varianta.

Catalin Aioanei a raspuns:

In primul rand mi-a placut cum arata, apoi, elev fiind, am ales motorizarea de 1.6 benzina cu toate ca mi-as fi dorit 1.9 TDI, dar cum taxa era prea mare am renuntat.

Craciun Fernando a raspuns:

Pentru ca imi place modelul, si e usor de condus, taxe ieftine si piese nu prea scumpe fata de alte modele.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Cosac Stefan a raspuns:

Germania, primul propietar.

Catalin Aioanei a raspuns:

De la un samsar din Oradea.

Craciun Fernando a raspuns:

De pe internet, din alt judet.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Cosac Stefan a raspuns:

Cel mai mult imi place siguranta pe care mi-o ofera si confortul din interior. Imi displace dar nu ma deranjeaza extraordinar de mult faptul ca este motorul cam mic pentru gabaritul masinii.

Catalin Aioanei a raspuns:

E o masina eleganta, destul de spatioasa si foarte confortabila. Ce imi place e interiorul si felul in care se conduce, ce imi displace e motorizarea.

Craciun Fernando a raspuns:

Imi place ca e benzinar, ca are viteza, piese si intretinere ieftina, impozit mic, taxe destul de mici. Ce nu imi place, este consumul.

Marca Volkswagen
Model Passat
Motorizare 1.6 (101 Hp)
Interval ani 1996 - 2002