Volvo V40 2.0 T4 200 CP pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Volvo V40 2.0 T4 (200 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Volvo V40 2.0 T4 (200 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Volvo V40 2.0 T4 (200 Hp) ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Volvo V40 2.0 T4 (200 Hp) ?

Răducu Neacșu
Răducu Neacșu a raspuns:

Am vrut un sleeper adevarat si l-am luat. Pe langa cei 200 cp de fabrica mai are un stage 3 BSR, turbina hibrid, injectoare de phase 2, pe spate arcuri si amortizoare H&R si pe fata arcuri H&R cu amortizoare stock.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Răducu Neacșu
Răducu Neacșu a raspuns:

Masina a fost rulata in Belgia pana in 2015 de un prieten foarte bun. A ajuns in Romania si a fost vanduta unui amic fara sa stiu. Dupa 3 ani la el a ajuns la mine.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Răducu Neacșu
Răducu Neacșu a raspuns:

Masina e daily. Se conduce foarte bine. Tinuta de drum e ok avand in vedere suspensia si jantele BBS RK. Imi place totul la ea. E linistita si nu isi arata puterea. Dar cand apas acceleratia, masina bunicului prinde aripi.