Stage 1 Volvo V60 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo V60 - Pret si date chiptuning

Ti-ai cumparat sau ai de mult Volvo V60 si vrei sa ii maresti puterea din soft? Ai nimerit fix unde trebuie. In articolul de astazi iti vom spune care sunt cresterile dupa resoftare, unde poti sa faci stage 1 la masina, ce avantaje si dezavantaje ai dupa, ce garantii primesti, cat costa sa faci resoftare la ecu si cat dureaza tot procesul.

Care sunt diferentele inainte/dupa chiptuning pentru o Volvo V60?

Nu putem sa dam un raspuns general aici. In functie de anul masinii, motorizare si cai putere originali rezultatele vor fi diferite. Pentru a vedea exact ce crestere o sa aiba masina ta da click in susul paginii pe RESOFTARI AUTO.

Pastreaza ambele pagini deshise si citeste aici toate detaliile. Dupa ce vei fi intrat pe pagina de ecu tuning, pasii sunt simpli. Intra pe configurator, alege marca masinii, modelul, anul si motorizarea. 

La final configuratorul iti va oferi datele pe care le ceri, un grafic, plus alte detalii si raspunsuri la intrebari frecvente. Pe ultima pagina gasesti si pretul pentru resoftare si poti depune o cerere prin care sa te programezi. Dupa ce ai depus cererea vei fi contactat de un coleg de la DailyDriven pentru a face o programare pentru stage 1 la Volvo V60.

Unde sunt dezvoltate softurile pentru Volvo V60 de la DailyDriven?

Toate softurile sunt facute manual in Anglia, de catre Quantum Tuning, motiv pentru care noi iti putem oferi garantia banilor inapoi timp de 30 de zile si garantie pe viata pentru noua harta a masinii.

Cine sunt cei de la Quantum Tuning? Quatum este una dintre cele mai mari firme de tuning din lume. Ei dezvolta manual peste 50.000 de softuri de putere pe an si testeaza pe Dyno zeci de masini pe saptamana. Sa alegi un soft de la Quantum Tuning pentru Volvo V60 iti ofera garantie pe viata si pe langa asta, garantia calitatii data de milioanele de clienti.

Cat te costa sa faci chip tuning la Volvo V60 ?

Pretul unei resoftari este ori 299 ori 249 de euro. Pretul difera in functie de anul masinii si de caii putere din fabrica dar si in functie de lucrarile suplimentare. Cum am spus si mai sus te poti programa online intrand mai sus pe pagina de RESOFTARI AUTO. Diagnoza masinii este gratuita si se face inainte de orice resoftare pentru a ne asigura ca masina este in stare tehnica perfecta.

Toata aparatura folosita de DailyDriven este originala si conectata in timp real la inginerii din Anglia cu care lucram si care scriu fiecare soft in parte dezvoltat de noi. Practic noi facem doar citirea si instalarea softului. Modificarea se face de catre un inginer din Anglia.

Folosind aparatura originala pentru a comunica cu ECU, aveti garantia ca procesul de citire si scriere se va face in siguranta si nu exista riscuri de ardere sau de stergere a informatiilor deja existente in calculator. 

Am vorbit pana acum despre cum sa vezi cat castigi dupa stage 1 si cat costa si cine face softurile. Mai departe o sa discutam despre avantaje si dezavantaje cat si despre tot procesul de tuning in detalii.

Sa incepem cu inceputul. Care sunt avantajele resoftarii motorului la Volvo V60 ?

Motoarele din ziua de astazi sunt pline de electronica si senzori. Toti acesti senzori sunt controlati de ecu care dirijeaza la perfectie functii precum injectia, timpul de admisie, racirea, controleaza toti senzorii de pe admisie si evacuare, presiunea din turbina, sensibilitatea pedalei de acceleratie, etc.

Prin modificarea softului la Volvo V60 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii fara a forta componente mecanice.

Ce intrebari primim cel mai des cand vine vorba de modificarea softului masinii?

Va fi afectat motorul dupa stage 1?

Nu. Toate modificarile facute de noi sunt in plaja de toleranta admisa de producator. Motoarele de pe masinile de serie sunt concepute cu o marja de siguranta de pana la 40-50%, iar aceasta marja difera bineinteles de la o motorizare la alta.

Ne putem da seama de acest lucru cand vedem doua masini de la acelasi producator cu aceeasi motorizare, dar cu output de putere extrem de diferit. Exemplu pe care l-am vazut live: Mini One 1.5T 75 CP vs Mini Contryman 1.5T 135 CP - aceeasi motorizare pusa pe 2 masini diferite de la acelasi producator, dar cu limitari de putere extreme in cazul lui Mini One, doar pentru a micsora impozitul in tara unde a fost vanduta prima data.

Va creste consumul masinii daca ii fac resoftare?

Nu. De cele mai multe ori consumul va scadea cu pana la 10-15%, fata de consumul actual, daca este pastrat acelasi stil de condus. Daca am trage o linie dupa toate resoftarile pe care le-am facut, consumul a ramas in mare la fel si in oras si extra-urban.

Cat dureaza procesul de resoftare?

Daca ECU trebuie demontat si resoftarea se face direct prin pinii de la calculator, poate dura 2 sau chiar 3 ore tot procesul. Daca resoftarea se face prin mufa OBD poate dura intre 45 de minute si o ora 30.

Ce garantie oferim noi pentru softuri?

Toate softurile au garantie pe viata in baza facturii si fisa de autenticitate semnata de noi si de Quantum Tuning. Garantia se refera strict la softul instalat in unitatea de control a motorului (ECU). Orice interventie neautorizata asupra softului instalat de noi duce la invalidarea garantiei.

Pot reveni la softul original al masinii?

Desigur si in mod gratuit. Asiguram rescrierea softului original tuturor clientilor nostri. Sunt excluse din aceasta categorie masinile care au suferit ulterior interventii neautorizate de noi asupra ECU/TCU.

Se anuleaza garantia masinii la Volvo V60 daca ii fac stage 1?

Aceasta este cea mai frecventa intrebarea venita din partea clientilor care inca au garantie la masina. Pe scurt, raspunsul este nu. Dealerii auto nu pot citi softul masinii si nici nu-l pot compara cu cel original. Singurul lucru pe care acestia il practica este rescrierea completa a softului, atunci cand apar update-uri de la producator sau cand se inlocuiesc diferite piese. In cazul acesta, toate modificarile facute vor fi pierdute, insa vi le putem reface gratuit pe baza softului nou si pe baza garantiei pe care o oferim.

De ce este indicat sa imi fac soft la Volvo V60 ?

In zilele noastre, puterea si performantele celor mai multe masini sunt reduse, nu neaparat de factori mecanici, ci de software-ul care controleaza computerul motorului.

Atunci cand masina ta a parasit fabrica de noua, sunt mari sanse ca performantele ei sa fi fost reduse intentionat din diverse considerente economice. Este un lucru stiut ca producatorii de masini programeaza calculatoarele astfel incat sa nu atinga niciodata performanta maxima.

Unul dintre motive este dorinta de a se incadra in obiectivele si in target-urile de eficienta fixate la inceputul procesului de productie.

Micsorarea performantelor permite producatorilor sa lanseze un model mai sport cu un motor mai eficient, prin simpla reprogramare a unitatii centrale de control, la care se pot adauga mici modificari de design. Profitul multor companii auto se gaseste aici. Poate ai vazut ca de fiecare data cand o apare o masina noua pe reclama se afla doar versiunea de top, niciodata cea mai ieftina si de multe ori mai urata varianta.

Merita sa faci Resoftare/Stage 1/Chip Tuning la Volvo V60?

Noi spunem categoric, DA.

Sunt multe motive care te pot aduce la noi pentru modificarea softului. Dorinta de mai multa putere, de mai multa siguranta este normala. O masina mai puternica este mai sigura in depasiri si pe drumurile noastre o depasire fara emotii conteaza enorm.

La final trebuie sa intelegi ca resoftarea este cea mai eficienta in cazul motoarelor cu turbina, fie ca sunt pe benzina sau motorina.

Articole similare
Stage 1 Volvo C30 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo C30 - Pret si date chiptuning

Ti-ai cumparat sau ai de mult Volvo C30 si vrei sa ii maresti puterea din soft? Ai nimerit fix unde trebuie.

Stage 1 Volvo S60 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo S60 - Pret si date chiptuning

Ti-ai cumparat sau ai de mult Volvo S60 si vrei sa ii maresti puterea din soft? Ai nimerit fix unde trebuie.

Stage 1 Volvo S90 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo S90 - Pret si date chiptuning

Ti-ai cumparat sau ai de mult Volvo S90 si vrei sa ii maresti puterea din soft? Ai nimerit fix unde trebuie.

Stage 1 Volvo XC40 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo XC40 - Pret si date chiptuning

Ti-ai cumparat sau ai de mult Volvo XC40 si vrei sa ii maresti puterea din soft? Ai nimerit fix unde trebuie.

Stage 1 Volvo XC90 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo XC90 - Pret si date chiptuning

Ti-ai cumparat sau ai de mult Volvo XC90 si vrei sa ii maresti puterea din soft? Ai nimerit fix unde trebuie.

Stage 1 Volvo S40 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo S40 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului pentru mai multi cai putere la {Marca}} S40 se procesele de mai sus si implicit parametrii de functionare ai motorului.

Stage 1 Volvo S80 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo S80 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului pentru mai multi cai putere la {Marca}} S80 se procesele de mai sus si implicit parametrii de functionare ai motorului.

Stage 1 Volvo V50 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo V50 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului pentru mai multi cai putere la {Marca}} V50 se procesele de mai sus si implicit parametrii de functionare ai motorului.

Stage 1 Volvo V90 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo V90 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului pentru mai multi cai putere la {Marca}} V90 se procesele de mai sus si implicit parametrii de functionare ai motorului.

Stage 1 Volvo XC70 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo XC70 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului pentru mai multi cai putere la {Marca}} XC70 se procesele de mai sus si implicit parametrii de functionare ai motorului.

Stage 1 Audi A1 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi A1 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi A1 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi A4 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi A4 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi A4 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi A7 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi A7 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi A7 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi Q2 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi Q2 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi Q2 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi Q5 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi Q5 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi Q5 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi Q8 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi Q8 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi Q8 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi RS3 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi RS3 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi RS3 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi RS6 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi RS6 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi RS6 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi RSQ3 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi RSQ3 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi RSQ3 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi S2 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi S2 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi S2 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi S5 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi S5 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi S5 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi S8 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi S8 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi S8 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi SQ8 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi SQ8 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi SQ8 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Bmw i8 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Bmw i8 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Bmw i8 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Bmw X2 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Bmw X2 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Bmw X2 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Bmw X5 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Bmw X5 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Bmw X5 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Bmw M1 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Bmw M1 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Bmw M1 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Bmw M4 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Bmw M4 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Bmw M4 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Bmw Z1 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Bmw Z1 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Bmw Z1 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Chevrolet Aveo - Pret si date chiptuning

Stage 1 Chevrolet Aveo - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Chevrolet Aveo se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Afla daca viitoare ta masina SH a avut daune sau KM dati inapoi