Stage 1 Volvo V90 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo V90 - Pret si date chiptuning

Fie ca abia ti-ai cumparat {Marca}} V90 fie ca o ai de mult cu siguranta vrei sa aiba mai multa putere si sa iti ofere mult mai multa siguranta in depasiri. Daca avem dreptate, opreste-te din ce ai de facut acum si citeste 5 minute articolul urmator.

Ce o sa faci in aceste cinci minute? O sa poti sa citesti care sunt cresterile dupa resoftare pentru masina ta, unde poti sa faci stage 1 la masina ta, ce avantaje si dezavantaje ai dupa, ce garantii primesti pentru toata procedura, cat costa sa faci stage 1 si cat dureaza tot procesul.

Care sunt diferentele inainte si dupa stage 1 pentru o {Marca}} V90?

Trebuie sa intelegi ca nu avem cum sa dam un raspuns general aici. Raspunsul depinde de motorizarea exacta a masinii, de anul de fabricatie si de numarul de cai putere cu care a plecat din fabrica. Pentru a vedea exact ce crestere o sa aiba masina ta da click in susul paginii pe RESOFTARI AUTO si o sa ajungi pe configuratorul nostru.

Intra sa vezi diferentele si dupa revino pe acest articol. Dupa ce ai dat click sus pe resoftari auto, pasii sunt simpli. Intra pe configurator, alege marca masinii, modelul, anul si motorizarea. 

La final configuratorul iti va oferi datele pe care le ceri, plus un grafic, alte detalii si raspunsuri la intrebarile frecvente pe care ni le pun clientii, intrebari pe care le vom detalia si in articolul de fata.

Pe ultima pagina gasesti si pretul pentru masina ta si poti depune o cerere prin care sa te programezi. Dupa ce ai depus cererea vei fi contactat de un coleg de la DailyDriven pentru a face o programare pentru stage 1 la {Marca}} V90.

Cine creaza softurile pentru {Marca}} V90 de la DailyDriven?

Toate softurile sunt facute manual in Anglia la Quantum Tuning, motiv pentru care noi iti putem oferi garantia banilor inapoi timp de 30 de zile si garantie pe viata pentru noua harta a masinii.

De ce facem asta? Pentru ca Quatum este una dintre cele mai mari firme de tuning din lume si cea mai mare din UK. Ei dezvolta manual peste 50.000 de softuri de putere pe an si testeaza pe Dyno zeci de masini pe saptamana. Sa alegi un soft de la Quantum Tuning pentru {Marca}} V90 iti ofera garantie pe viata si pe langa asta, garantia calitatii data de milioanele de clienti de pana acum la nivel global.

Cat te costa sa faci stage 1 la {Marca}} V90 ?

Pretul unei resoftari pentru masina ta poate sa fie 299 ori 249 de euro. In functie de lucrarile suplimentare, de anul masinii si de caii din fabrica pretul difera. Cum poti sa te programezi acum ca ai aflat pretul? Cum am spus si mai sus te poti programa online intrand mai sus pe pagina de RESOFTARI AUTO. Diagnoza masinii este gratuita si se face inainte de orice resoftare pentru a ne asigura ca masina este in stare tehnica perfecta.

Cu ce aparatura iti poti resofta masina pentru o crestere de putere?

Toata aparatura folosita de DailyDriven este originala de la Alientech si nu numai si este conectata in timp real la inginerii din Anglia cu care lucram si care scriu fiecare soft in parte dezvoltat de noi. Practic cand vi la noi, noi facem doar citirea si instalarea softului pe masian ta. Modificarea efectiva a softului se face de catre un inginer din Anglia.

Folosind aparatura originala pentru a decoda calculatorul masinii, garantam ca procesul de citire si scriere se va face in siguranta si nu exista riscuri de ardere a calculatorului sau de stergere a informatiilor deja existente in calculator. Apropo de sterge, ambele softuri raman la noi si la Quantum. Si softul original si cel modificat.

Am vorbit pana acum despre cum sa folosesti configuratorul, cum sa te programezi si cat costa si cine face softurile. Mai departe o sa discutam despre avantaje/dezavantaje cat si despre tot procesul de tuning detaliat.

Sa incepem cu lucrurile interesante. Care sunt avantajele resoftarii motorului la {Marca}} V90 ?

In ziua de azi motoarele sunt pline de electronica si senzori. Toti acesti senzori sunt controlati de ecu care dirijeaza la perfectie functii precum injectia, timpul de admisie, racirea, controleaza toti senzorii de pe admisie si evacuare, presiunea din turbina, sensibilitatea pedalei de acceleratie, etc.

Prin modificarea softului pentru mai multi cai putere la {Marca}} V90 se procesele de mai sus si implicit parametrii de functionare ai motorului.

Ce intrebari primim cel mai des cand vine vorba de modificarea softului masinii?

Va fi afectat motorul motorul masinii mele dupa stage 1?

Nu. Toate modificarile facute de noi sunt in plaja de toleranta admisa de producator. Motoarele pleaca din fabrica cu 50-60% din puterea pe care o pot dezvolta, iar aceasta marja difera bineinteles de la o motorizare la alta si de la un producator la altul.

Cel mai bun exemplu pe care putem sa vi-l dam este acela cand gasim doua masini cu acelasi motor de la acelasi producator care vin cu doua variante foarte diferite de putere.

Exemplu pe care l-am vazut live: Mini One 1.5T 75 CP vs Mini Contryman 1.5T 135 CP - aceeasi motorizare pusa pe doua masini de la acelasi producator, dar cu limitari de putere extreme in primul caz, doar pentru a micsora impozitul in tara unde a fost vanduta prima data.

Cu cat va creste consumul masinii daca ii fac resoftare?

In 95% din cazuri nu va creste. De cele mai multe ori consumul va scadea cu pana la 10-15% mai ales in regim extra-urban, fata de consumul actual, daca este pastrat acelasi stil de condus si nu se abuzeaza masina acum ca are mai multi cai putere. Daca am trage o linie dupa toate resoftarile facute de noi, consumul a ramas in mare la fel si in oras si extra-urban.

Cat dureaza sa iti facem stage 1 la masina?

Aici avem doua variante. Daca trebuie sa dam ecu jos de pe masina si sa il montam la loc poate dura pana la 3 ore, daca nu trebuie demontat si toata resoftarea se face prin OBD, in 45 de minute, o ora poti vedea rezultatele.

Ce garantie primesti de la DailyDriven pentru soft?

Toate softurile au garantie pe viata in baza facturii si fisa de autenticitate semnata de noi si de Quantum Tuning. Pe langa garantiile generale, timp de 30 de zile oferim banii inapoi daca nu iti place cum merge masina.

Garantia se refera strict la softul instalat in unitatea de control a motorului (ECU). Orice interventie neautorizata asupra softului instalat de noi duce la invalidarea garantiei.

Pot reveni la softul original al masinii?

Sigur ca da si in mod gratuit. Asiguram reinstalarea softului original pentru toti cei care fac masina la noi. Este de la sine inteles ca sunt excluse din aceasta categorie masinile care au suferit ulterior interventii neautorizate de noi asupra ECU/TCU.

Se anuleaza garantia masinii la {Marca}} V90 daca ii fac stage 1?

Proprietarii care au inca masinile in garantie ne pun de fiecare data aceasta intrebare. Raspunsul este nu. Dealerii auto sau reprezentantele nu pot citi softul masinii si nici nu-l pot compara cu cel original. 

Singurul lucru pe care il pot face este stergerea din greseala a softului de putere atunci cand fac update. In cazul in care masina si-a facut update in reprezentanta sansele sunt mari ca softul de putere sa fie pierdut. In acest caz, in baza garantiei, il vom reinstala pe gratis.

De ce recomandam sa iti faci soft la {Marca}} V90 ?

In zilele noastre, masinile pleaca cu limitari de putere din fabrica, limitari care nu vin neaparat de la factori mecanici, ci tin de software-ul care controleaza computerul motorului.

Atunci cand masina ta a parasit fabrica de noua, sunt mari sanse ca performantele ei sa fi fost reduse intentionat din diverse considerente economice. Este un lucru stiut ca producatorii de masini programeaza ECU-urile astfel incat sa nu atinga niciodata performanta maxima.

Unul dintre motive este dorinta de a se incadra in obiectivele si in target-urile de eficienta fixate la inceputul procesului de productie. Sunt tari unde masinile se vand cu mai putini KW pentru ca la ei impozitul se plateste in functie de KW pe care ii dezvolta masina si nu de capacitatea cubica.

De asemenea producatorii lanseaza modele sport, mult mai scumpe, prin simpla reprogramare a calculatorului masinii, modele la care adauga modificari de design.

Profitul multor companii auto se gaseste aici. Poate ai vazut ca de fiecare data cand o apare o masina noua pe reclama se afla doar versiunea de top, niciodata cea mai ieftina si de multe ori mai urata varianta.

Merita sa faci Resoftare/Stage 1/Chip Tuning la {Marca}} V90?

Noi spunem categoric, DA.

Sunt multe motive care te pot aduce la noi pentru modificarea softului. Dorinta de mai multa putere, de mai multa siguranta este normala. O masina mai puternica este mai sigura in depasiri si pe drumurile noastre o depasire fara emotii conteaza enorm.

La final trebuie sa intelegi ca resoftarea este cea mai eficienta in cazul motoarelor cu turbina, fie ca sunt pe benzina sau motorina.

Articole similare
Stage 1 Volvo C30 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo C30 - Pret si date chiptuning

Ti-ai cumparat sau ai de mult Volvo C30 si vrei sa ii maresti puterea din soft? Ai nimerit fix unde trebuie.

Stage 1 Volvo S60 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo S60 - Pret si date chiptuning

Ti-ai cumparat sau ai de mult Volvo S60 si vrei sa ii maresti puterea din soft? Ai nimerit fix unde trebuie.

Stage 1 Volvo S90 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo S90 - Pret si date chiptuning

Ti-ai cumparat sau ai de mult Volvo S90 si vrei sa ii maresti puterea din soft? Ai nimerit fix unde trebuie.

Stage 1 Volvo V60 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo V60 - Pret si date chiptuning

Ti-ai cumparat sau ai de mult Volvo V60 si vrei sa ii maresti puterea din soft? Ai nimerit fix unde trebuie.

Stage 1 Volvo XC40 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo XC40 - Pret si date chiptuning

Ti-ai cumparat sau ai de mult Volvo XC40 si vrei sa ii maresti puterea din soft? Ai nimerit fix unde trebuie.

Stage 1 Volvo XC90 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo XC90 - Pret si date chiptuning

Ti-ai cumparat sau ai de mult Volvo XC90 si vrei sa ii maresti puterea din soft? Ai nimerit fix unde trebuie.

Stage 1 Volvo S40 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo S40 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului pentru mai multi cai putere la {Marca}} S40 se procesele de mai sus si implicit parametrii de functionare ai motorului.

Stage 1 Volvo S80 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo S80 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului pentru mai multi cai putere la {Marca}} S80 se procesele de mai sus si implicit parametrii de functionare ai motorului.

Stage 1 Volvo V50 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo V50 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului pentru mai multi cai putere la {Marca}} V50 se procesele de mai sus si implicit parametrii de functionare ai motorului.

Stage 1 Volvo XC70 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo XC70 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului pentru mai multi cai putere la {Marca}} XC70 se procesele de mai sus si implicit parametrii de functionare ai motorului.

Stage 1 Audi A1 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi A1 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi A1 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi A4 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi A4 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi A4 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi A7 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi A7 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi A7 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi Q2 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi Q2 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi Q2 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi Q5 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi Q5 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi Q5 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi Q8 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi Q8 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi Q8 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi RS3 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi RS3 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi RS3 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi RS6 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi RS6 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi RS6 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi RSQ3 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi RSQ3 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi RSQ3 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi S2 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi S2 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi S2 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi S5 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi S5 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi S5 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi S8 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi S8 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi S8 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi SQ8 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi SQ8 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi SQ8 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Bmw i8 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Bmw i8 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Bmw i8 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Bmw X2 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Bmw X2 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Bmw X2 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Bmw X5 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Bmw X5 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Bmw X5 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Bmw M1 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Bmw M1 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Bmw M1 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Bmw M4 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Bmw M4 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Bmw M4 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Bmw Z1 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Bmw Z1 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Bmw Z1 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Chevrolet Aveo - Pret si date chiptuning

Stage 1 Chevrolet Aveo - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Chevrolet Aveo se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Afla daca viitoare ta masina SH a avut daune sau KM dati inapoi