Stage 1 Volvo XC60 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo XC60 - Pret si date chiptuning

Detii Volvo XC60 si te intereseaza sa ii cresti puterea din soft? In acest articol iti vom arata care este diferenta dupa resoftare, unde puteti face stage 1, ce garantii aveti si mai ales, cat va costa tot procesul si cat dureaza tot procesul de resoftare.

Care sunt diferentele inainte/dupa chiptuning pentru o Volvo XC60?

Este de la sine inteles ca in functie de motorizarea si anul masinii rezultate vor fi diferite. De aceea pentru a fi sigur verifica masina ta apasand in susul paginii pe RESOFTARI AUTO.

Dupa ce ai intrat pe resoftari auto, alege marca masinii, modelul, anul si motorizarea. La final vei primi datele pe care le ceri, un grafic, plus alte detalii. Pe pagina de final poti face o cerere de resoftare si vei afla astfel si pretul. Dupa ce ai depus cererea vei fi contactat de un coleg de la DailyDriven pentru a face o programare pentru stage 1 la Volvo XC60.

Cine dezvolta softurile pentru Volvo XC60 de la DailyDriven?

Toate softurile noastre vin cu garantie pentru ca sunt facute manual de una dintre cele mai mari firme de tuning din lume si cea mai mare din Europa. Noi, Dailydriven, suntem dealeri oficiali Quatum Tuning in Romania.

Cine este Quantum Tuning? Cum am spus si mai sus sunt una dintre cele mai mari case de tuning din lume. Quantum dezvolta peste 50.000 de softuri de putere pe an. Sa alegi un soft de la Quantum Tuning pentru Volvo XC60 iti ofera garantie pe viata si pe langa asta, garantia calitatii data de milioanele de clienti.

Cat costa sa faci chiptuning la Volvo XC60 ?

Pretul unei resoftari poate fi 249 sau 299 de euro, in functie de anul masinii si de motorizarea ei. Cum am spus si mai sus te poti programa online intrand mai sus pe pagina de RESOFTARI AUTO.

Toate echipamentele pe care le folosim pentru a comunica cu calculatorul masinii sunt originale si licentiate, asa ca aveti garantia ca procesul de citire/scriere a ECU (calculatorul motorului) se va face in siguranta si nu exista riscuri de pierderi de date sau riscul ca masina sa nu mai porneasca dupa interventie. Probleme de acest gen sunt des intalnite in cazul echipamentelor nelicentiate sau contrafacute.

Suntem convinsi ca aveti cateva intrebari despre avantaje si dezavantaje cat si despre tot procesul de tuning. Vom detalia mai jos pe cat posibil.

Care sunt avantajele resoftarii motorului la Volvo XC60 ?

Motoarele moderne sunt pline de electronica si sunt controlate de diverse computere care au o plaja larga de responsabilitati. ECU controleaza functii precum injectia, timpul de admisie, racirea, toti senzorii de pe admisie si evacuare, presiunea din turbina, sensibilitatea pedalei de acceleratie, etc.

Prin modificarea softului la Volvo XC60 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Ce intrebari primim cel mai des cand vine vorba de modificarea softului masinii?

Va fi afectat motorul pe termen lung?

Nu. Toate modificarile sunt facute in parametrii admisi de producator si se incadreaza in tolerantele componentelor motorului. Motoarele de pe masinile de serie sunt concepute cu o marja de siguranta de pana la 40-50%, iar aceasta marja difera bineinteles de la o motorizare la alta. Ne putem da seama de acest lucru cand vedem 2 masini din aceeasi gama cu aceeasi motorizare, dar cu output de putere diferit. Exemplu: Mini One 1.5T 75 CP vs Mini Contryman 1.5T 135 CP - aceeasi motorizare pusa pe 2 masini diferite, dar cu limitari de putere diferite din cauza softului ECU.

Va creste consumul?

Nu. De cele mai multe ori consumul va scadea cu pana la 10-15%, fata de consumul actual, daca este pastrat acelasi stil de condus.

Cat dureaza procesul de resoftare?

Procesul poate varia in functie de modelul de ECU al masinii si de tipul operatiunii de citire/scriere. De obicei dureaza in jur de 1-2 ore, dar sunt si exceptii cand ECU trebuie dat jos si poate dura mai mult.

Ce garantie am?

Toate softurile au garantie pe viata in baza facturii. Garantia se refera strict la softul instalat in unitatea de control a motorului (ECU). Orice interventie neautorizata asupra softului instalat de noi duce la invalidarea garantiei.

Pot reveni la softul original al masinii?

Asiguram, in mod gratuit, rescrierea softului original tuturor clientilor nostri. Sunt excluse din aceasta categorie masinile care au suferit interventii neautorizate de noi asupra ECU/TCU.

Pot service-urile autorizate/reprezentatele auto detecta schimbarile din soft?

Aceasta este cea mai frecventa intrebarea venita din partea clientilor care inca au autoturismul in garantie. Pe scurt, raspunsul este nu. Dealerii auto nu pot citi softul masinii si nici nu-l pot compara cu cel original. Singurul lucru pe care acestia il practica este rescrierea completa a softului, atunci cand apar update-uri de la producator sau cand se inlocuiesc diferite piese. In cazul acesta, toate modificarile facute vor fi pierdute, insa vi le putem reface gratuit pe baza softului nou.

De ce este nevoie de soft auto pentru Volvo XC60 ?

In ziua de astazi, puterea si performanta celor mai multe masini sunt reduse, nu neaparat de factori mecanici, ci de software-ul care controleaza computerul motorului.

Atunci cand masina ta a parasit fabrica ca un autovehicul nou, sunt mari sanse ca performantele ei sa fi fost reduse intentionat. Este un lucru stiut ca producatorii de masini programeaza unitatile de control (ecu) astfel incat sa nu atinga performanta maxima.

Unul dintre motive este dorinta de a se incadra in obiectivele si in target-urile de eficienta fixate la inceputul procesului de productie.

Micsorarea performantelor permite producatorilor sa lanseze un model mai sport cu un motor mai eficient, prin simpla reprogramare a unitatii centrale de control, la care se pot adauga mici modificari de design.

Merita sa faci Resoftare/Stage 1/Chip Tuning la Volvo XC60?

Noi spunem simplu, DA.

Sunt multe motive care te pot determina sa alegi modificarea softului masinii. Unul dintre ele este ca vei observa ca motorul masinii tale va raspunde mult mai bine atunci cand apesi acceleratia, insa principalul motiv este ca puterea si cuplul vor fi imbunatatite vizibil.

Resoftarea este cea mai eficienta in cazul motoarelor cu turbina, fie ca sunt pe benzina sau motorina.

Articole similare
Stage 1 Volvo S60 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo S60 - Pret si date chiptuning

Ti-ai cumparat sau ai de mult Volvo S60 si vrei sa ii maresti puterea din soft? Ai nimerit fix unde trebuie.

Stage 1 Volvo S90 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo S90 - Pret si date chiptuning

Ti-ai cumparat sau ai de mult Volvo S90 si vrei sa ii maresti puterea din soft? Ai nimerit fix unde trebuie.

Stage 1 Volvo V60 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo V60 - Pret si date chiptuning

Ti-ai cumparat sau ai de mult Volvo V60 si vrei sa ii maresti puterea din soft? Ai nimerit fix unde trebuie.

Stage 1 Volvo XC40 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo XC40 - Pret si date chiptuning

Ti-ai cumparat sau ai de mult Volvo XC40 si vrei sa ii maresti puterea din soft? Ai nimerit fix unde trebuie.

Stage 1 Volvo XC90 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo XC90 - Pret si date chiptuning

Ti-ai cumparat sau ai de mult Volvo XC90 si vrei sa ii maresti puterea din soft? Ai nimerit fix unde trebuie.

Stage 1 Volvo S40 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo S40 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului pentru mai multi cai putere la {Marca}} S40 se procesele de mai sus si implicit parametrii de functionare ai motorului.

Stage 1 Volvo S80 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo S80 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului pentru mai multi cai putere la {Marca}} S80 se procesele de mai sus si implicit parametrii de functionare ai motorului.

Stage 1 Volvo V50 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo V50 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului pentru mai multi cai putere la {Marca}} V50 se procesele de mai sus si implicit parametrii de functionare ai motorului.

Stage 1 Volvo V90 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo V90 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului pentru mai multi cai putere la {Marca}} V90 se procesele de mai sus si implicit parametrii de functionare ai motorului.

Stage 1 Volvo XC70 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Volvo XC70 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului pentru mai multi cai putere la {Marca}} XC70 se procesele de mai sus si implicit parametrii de functionare ai motorului.

Stage 1 Audi A1 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi A1 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi A1 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi A4 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi A4 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi A4 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi A7 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi A7 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi A7 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi Q2 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi Q2 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi Q2 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi Q5 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi Q5 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi Q5 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi Q8 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi Q8 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi Q8 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi RS3 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi RS3 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi RS3 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi RS6 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi RS6 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi RS6 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi RSQ3 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi RSQ3 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi RSQ3 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi S2 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi S2 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi S2 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi S5 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi S5 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi S5 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi S8 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi S8 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi S8 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Audi SQ8 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Audi SQ8 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Audi SQ8 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Bmw i8 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Bmw i8 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Bmw i8 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Bmw X2 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Bmw X2 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Bmw X2 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Bmw X5 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Bmw X5 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Bmw X5 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Bmw M1 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Bmw M1 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Bmw M1 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Bmw M4 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Bmw M4 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Bmw M4 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Bmw Z1 - Pret si date chiptuning

Stage 1 Bmw Z1 - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Bmw Z1 se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Stage 1 Chevrolet Aveo - Pret si date chiptuning

Stage 1 Chevrolet Aveo - Pret si date chiptuning

Prin modificarea softului la Chevrolet Aveo se optimizeaza toate procesele de mai sus pentru a imbunatati performantele masinii.

Afla daca viitoare ta masina SH a avut daune sau KM dati inapoi