Alfa Romeo 159 2.4 JTDm pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Alfa Romeo 159 2.4 JTDM (200) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Alfa Romeo 159 2.4 JTDM (200).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Alfa Romeo 159 2.4 JTDM (200) ?

(2 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(2 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(2 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Alfa Romeo 159 2.4 JTDM (200) ?

Teșculă Nicolae
Teșculă Nicolae a raspuns:

Pasiune, dragoste la prima vedere.

Olimpiu Calin
Olimpiu Calin a raspuns:

Performanta motorului, design-ul foarte atragator. Mod sportiv de conducere. Incapatoare si confortabila. Este altceva decat majoritatea masinilor. Posibilitatea modificarii motorului.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Teșculă Nicolae
Teșculă Nicolae a raspuns:

Am luat-o din Germania.

Olimpiu Calin
Olimpiu Calin a raspuns:

Germania.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Teșculă Nicolae
Teșculă Nicolae a raspuns:

Pot spune ca masina asta m-a atins intr-un mod foarte placut. De cand am luat prima data contact cu ea in calitate de privitor, am ramas marcat si mi-am dorit-o enorm. O detin de 5 ani si 100.000 km impreuna, nu ma mai satur de ea.

Olimpiu Calin
Olimpiu Calin a raspuns:

Sportiva, frumoasa, sta bine in curbe.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.