Sfaturi utile

O statie de incarcare pentru vehiculele electrice reprezinta un aspect important care trebuie luat in calcul odata cu decizia de a achizitiona un autovehicul.

Cati dintre noi nu visam sa vizitam cele mai frumoase locuri din Romania sau Europa fara sa avem grija cazarii?

Conducerea masinii pe vreme ploioasa poate fi una dintre cele mai dificile situatii pe care un sofer o poate experimenta.

Aceasta masina nu are nevoie de prezenta unui pasager uman pentru a prelua controlul si este capabila de orice poate face o masina cu sofer.

Pentru a te ajuta sa faci alegerea potrivita, am pregatit cateva sfaturi de care sa tii cont atunci cand te hotarasti sa faci acest pas.

Cumpararea unei masini poate fi o experienta obositoare, fie ca este vorba despre o masina noua sau una second hand.

V-ati intrebat vreodata care este principiul de functionare al unei cutii de viteze automate? De ce nu mai exista pedala de ambreiaj?

Primul pas in obtinerea permisului auto este inscrierea la scoala de soferi, despre care vom vorbi in detaliu in acest articol.

Putine lucruri sunt mai infricosatoare decat sa ti se opreasca masina in mers, mai ales cand esti in mijlocul traficului aglomerat.

O data cu scaderea drastica a temperaturii, iarna isi face simtita prezenta prin lapovita, ninsoare si, nu in ultimul rand, prin gheata si poleiul de care se tem toti soferii.

Alegerea unei masini sport second hand nu este deloc usoara, mai ales atunci cand este vorba despre o suma importanta de bani, cum ar fi 40.000 euro.

Arderea anormala a combustibilului poate sa apara din cauza fenomenului de detonatie sau din cauza unei aprinderi secundare.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.