Audi A4 2.5 TDI V6 B5 pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi A4 2.5 TDI V6 (163 Hp) Multitronic cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi A4 2.5 TDI V6 (163 Hp) Multitronic.

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori verificati.

Cat de fiabila ti se pare Audi A4 2.5 TDI V6 (163 Hp) Multitronic ?

(2 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(2 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(2 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Audi A4 2.5 TDI V6 (163 Hp) Multitronic ?

Anghel florin
Anghel florin a raspuns:

1. automata, 2. spatioasa, 3. confort.

Rosianu Alexandru
Rosianu Alexandru a raspuns:
Am vrut sa fac o schimbare si sa trec la ceva mai nou pentru mine. Am ales sa imbin utilul cu placutul de aceea masina break si motor puternic.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Anghel florin
Anghel florin a raspuns:

Cumparata SH din Romania, din Constanta.

Rosianu Alexandru
Rosianu Alexandru a raspuns:
De la Severin.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Anghel florin
Anghel florin a raspuns:

Fiind o automata este foarte confortabila in trafic. Imi place ca este destul de confortabila. Nu imi place faptul ca e cam stricacioasa, cred ca are ciuda pe banii mei sau ceva de genul, dar este masina mea si o ador asa cum e si am sa o repar tot timpul, chiar daca ma mai supara ea.

Rosianu Alexandru
Rosianu Alexandru a raspuns:
E confortabila la condus avand cutie automata destul de nervoasa pentru anii ei, nu imi place ca e firava la cutie si trebuie sa ai mare grija la utilizarea cutiei.
Cauti o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.