Mercedes-Benz C 180 129 cp 2000-2004 pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Mercedes-Benz C-class C 180 (129 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Mercedes-Benz C-class C 180 (129 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Mercedes-Benz C-class C 180 (129 Hp) ?

(2 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(2 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(2 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Mercedes-Benz C-class C 180 (129 Hp) ?

Bogdan Bundavhe
Bogdan Bundavhe a raspuns:

Fiind tanar, mi s-a parut o idee buna sa detin un Coupe cu tractiune spate si cu o putere decenta. Plafonul panoramic a fost instant un plus.

Toma Adelin
Toma Adelin a raspuns:

Pentru ca aspectul este unul fantastic, motorizarea super ok. Totul e deosebit si dotarile de pe anul ei sunt foarte multe.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Bogdan Bundavhe
Bogdan Bundavhe a raspuns:

Am gasit-o pe Autovit, masina fiind in Drumul Taberei.

Toma Adelin
Toma Adelin a raspuns:

De la reprezentanta Mercedes-Benz deoarece e greu sa mai gasesti una ca ea.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Bogdan Bundavhe
Bogdan Bundavhe a raspuns:

Cu suspensia stock instalata masina este foarte comoda, dar si sportiva, in acelasi timp. Sta foarte bine pe curbe si nu ii este rusine sa accelereze atunci cand e nevoie.

Toma Adelin
Toma Adelin a raspuns:

Imi place totul la ea. Cand o conduc ma reindragostesc de ea deoarece totul e super placut si confortabil pentru mine.