Renault Kadjar 1.5 Energy dCi pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Renault Kadjar 1.5 Energy dCi (110 Hp) Eco?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Renault cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Renault Kadjar 1.5 Energy dCi (110 Hp) Eco.

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Renault Kadjar 1.5 Energy dCi (110 Hp) Eco ?

1 vot

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

1 vot

Ce parere generala ai despre ea?

1 vot

De ce ai ales sa cumperi Renault Kadjar 1.5 Energy dCi (110 Hp) Eco ?

Pacesica Ciprian a raspuns:

De cand a aparut mi-a placut designul. Eu detineam un Renault Clio3 pe care voiam sa-l schimb pentru ca imi doream o masina mai spatioasa, mai confortabila, mai ales la drum lung, mai tehnologizata.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Pacesica Ciprian a raspuns:

Este o masina confortabila; directia imi place foarte mult, mai ales in oras, feedback-ul din volan este corespunzator. Iarna, caldura baga aproape instant chiar daca motorul este rece (cel mai probabil exista o rezistenta care suplineste pana la incalzirea motorului); pozitia de condus este una confortabila; overall imi place maxim si dupa 2 ani.

Marca Renault
Model Kadjar
Motorizare 1.5 Energy dCi (110 Hp) Eco
Interval ani 2015 - 2018