Alfa Romeo MiTo 1.4 TB 155 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Alfa Romeo MiTo 1.4 TB (155 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Alfa Romeo MiTo 1.4 TB (155 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori verificati.

Cat de fiabila ti se pare Alfa Romeo MiTo 1.4 TB (155 Hp) ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Alfa Romeo MiTo 1.4 TB (155 Hp) ?

Mădălin Teușanu
Mădălin Teușanu a raspuns:

In primul rand pentru cat de bine arata, este cred cea mai frumoasa din clasa ei si apoi pentru motorizare.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Mădălin Teușanu
Mădălin Teușanu a raspuns:

Dintr-o reprezentanta auto din Bucuresti.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Mădălin Teușanu
Mădălin Teușanu a raspuns:

Este incomoda din punct de vedere al vizibilitatii pentru uz urban si de asemenea cutia de viteze cu trepte foarte scurte este si ea incomoda, suspensia spate extrem de ferma si uneori zgomotoasa. Toate astea dispar pe un drum bun montan unde frana, directia, suspensia si accelerarea o fac sa se incadreze perfect in peisaj.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.