Audi Q5 1 2.0 TDI 170 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi Q5 2.0 TDI (170 Hp) quattro cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi Q5 2.0 TDI (170 Hp) quattro.

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori verificati.

Cat de fiabila ti se pare Audi Q5 2.0 TDI (170 Hp) quattro ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Audi Q5 2.0 TDI (170 Hp) quattro ?

Vlad Teodor
Vlad Teodor a raspuns:

Urmaream sa cumpar un A5, dar mi-a atras atentia foarte mult si mi-am schimbat total decizia.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Vlad Teodor
Vlad Teodor a raspuns:

Belgia.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Vlad Teodor
Vlad Teodor a raspuns:

Imi place faptul ca desi este mare te poti descurca usor cu ea. Am avut emotii in legatura cu motorul care e doar de 2.0 125Kw, insa e chiar suficient. Spun asta si chiar sunt o persoana care nu prea respecta limitele de viteza si ii place condusul sportiv.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.