Mitsubishi Lancer 1.6 MIVEC 117 CP pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Mitsubishi Lancer 1.6 MIVEC (117 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Mitsubishi cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Mitsubishi Lancer 1.6 MIVEC (117 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Mitsubishi Lancer 1.6 MIVEC (117 Hp) ?

1 vot

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

1 vot

Ce parere generala ai despre ea?

1 vot

De ce ai ales sa cumperi Mitsubishi Lancer 1.6 MIVEC (117 Hp) ?

Simion Merlusca a raspuns:

An bun de fabricatie (2015); Km reali (63000 la momentul achizitiei); Garantie atat la producator cat si la furnizor; Pret bun de achizitie.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Simion Merlusca a raspuns:

Tiriac Auto Rulate.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Simion Merlusca a raspuns:

Imi place suspensia un pic rigida, ruliul scazut, aspectul agresiv. Este o masina foarte buna pentru utilizare zilnica, insa interiorul lasa de dorit, sec si plin de plastice si materiale ieftine, nu se compara cu interioarele de la VAG din 2015.

Marca Mitsubishi
Model Lancer
Motorizare 1.6 MIVEC (117 Hp)
Interval ani 2007 - 2018