Renault Clio 2 1.5 dCi 65 CP pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Renault Clio 1.5 dCi (65 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Renault cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Renault Clio 1.5 dCi (65 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Renault Clio 1.5 dCi (65 Hp) ?

1 vot

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

1 vot

Ce parere generala ai despre ea?

1 vot

De ce ai ales sa cumperi Renault Clio 1.5 dCi (65 Hp) ?

Barbulescu Iulian-Cristian a raspuns:

In primul rand a fost in familie si in al 2-lea a fost o necesitate , am preluat masina de la parintii mei, ei au cumparat-o de noua.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Barbulescu Iulian-Cristian a raspuns:

Ca masina de zi cu zi este ok , locuiesc in Bucuresti , pentru oras este tot ce iti trebuie , consum relativ mic ( depinde cum mergi cu ea ) eu merg mai ( 70% ) sportiv si consuma undeva la 8-9 in oras.

Marca Renault
Model Clio
Motorizare 1.5 dCi (65 Hp)
Interval ani 2002 - 2005