Volkswagen Polo generatia 3 1.4 TDI pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Volkswagen Polo 1.4 TDI (80 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Volkswagen cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Volkswagen Polo 1.4 TDI (80 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Volkswagen Polo 1.4 TDI (80 Hp) ?

2 voturi

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

2 voturi

Ce parere generala ai despre ea?

2 voturi

De ce ai ales sa cumperi Volkswagen Polo 1.4 TDI (80 Hp) ?

Neculae Cristian a raspuns:

Am ales acest model de Polo pentru ca arata bine, are un motor fiabil si era exact ce aveam nevoie la data respectiva.

Pop Mihai a raspuns:

Fiind o masina relativ mica, mi-a placut foarte mult faptul ca ma descurc cu ea in oras, si fiind un motor diesel de 1.4, consumul este extraordinar de mic.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Neculae Cristian a raspuns:

Da, a fost achizitionata sh, din Romania.

Pop Mihai a raspuns:

Germania.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Neculae Cristian a raspuns:

Masina este un polo 6n2 din 2001, 1.4 tdi, cu 75 hp stoc, la care a venit un update la soft, asta ducand puterea la aprox 100hp. Ca stil de condus as spune spre sportiv. Nu pot spune ca este o masina foarte rapida sau cu o acceratie de invidiat, dar isi face treaba exemplar indiferent de situatie.

Pop Mihai a raspuns:

O conduc in fiecare zi. Este foarte fiabila. Rezistenta. Calitatea nemteasca din anii anteriori isi spune cuvantul. Cel mai mult imi place faptul ca este o masina extraordinara pentru oras. Fiind mica, ma descurc foarte bine cu ea.

Marca Volkswagen
Model Polo
Motorizare 1.4 TDI (80 Hp)
Interval ani 2001 - 2005