Afla Romeo 159 1.9JTDM pareri

Alfa Romeo 159
1.9 JTDM (150 Hp)
2005 - 2011

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Alfa Romeo 159 1.9 JTDM (150 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Alfa Romeo 159 1.9 JTDM (150 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori verificati.

Cat de fiabila ti se pare Alfa Romeo 159 1.9 JTDM (150 Hp) ?

(2 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(2 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(2 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Alfa Romeo 159 1.9 JTDM (150 Hp) ?

alexandrumiron.95@yahoo.com
alexandrumiron.95@yahoo.com a raspuns:

Cea mai frumoasa masina pe care o poti cumpara cand ai un buget de 5000 euro. Este o masina de 12 ani care arata mai bine ca multe din masinile noi.

Careba Sebastian
Careba Sebastian a raspuns:

Am ales-o pentru look, performante, stabilitate. Desi mai zgarcita la spatiul interior decat un Passat, e foarte confortabila la drumuri lungi.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

alexandrumiron.95@yahoo.com
alexandrumiron.95@yahoo.com a raspuns:

Am cumparat-o din Germania SH.

Careba Sebastian
Careba Sebastian a raspuns:

Privat. Anunt pe un site de vanzari online.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

alexandrumiron.95@yahoo.com
alexandrumiron.95@yahoo.com a raspuns:

Imi place totul, e o Alfa se spune ca nu esti cu adevarat pasionat de masini pana nu detii o Alfa. A trebuit sa o cumpar, pasiunea pe care o transmite e de nedescris.

Careba Sebastian
Careba Sebastian a raspuns:

Daily driver, senzatie la condus atat pe distante scurte cat si la drum intins. Resurse de putere si cuplu chiar si cand crezi ca ai atins limita.