Afla Romeo 159 1.9JTDM pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Alfa Romeo 159 1.9 JTDM (150 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Alfa Romeo cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Alfa Romeo 159 1.9 JTDM (150 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Alfa Romeo 159 1.9 JTDM (150 Hp) ?

2 voturi

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

2 voturi

Ce parere generala ai despre ea?

2 voturi

De ce ai ales sa cumperi Alfa Romeo 159 1.9 JTDM (150 Hp) ?

alexandrumiron.95@yahoo.com a raspuns:

Cea mai frumoasa masina pe care o poti cumpara cand ai un buget de 5000 euro. Este o masina de 12 ani care arata mai bine ca multe din masinile noi.

Careba Sebastian a raspuns:

Am ales-o pentru look, performante, stabilitate. Desi mai zgarcita la spatiul interior decat un Passat, e foarte confortabila la drumuri lungi.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

alexandrumiron.95@yahoo.com a raspuns:

Am cumparat-o din Germania SH.

Careba Sebastian a raspuns:

Privat. Anunt pe un site de vanzari online.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

alexandrumiron.95@yahoo.com a raspuns:

Imi place totul, e o Alfa....se spune ca nu esti cu adevarat pasionat de masini pana nu detii o Alfa. A trebuit sa o cumpar, pasiunea pe care o transmite e de nedescris.

Careba Sebastian a raspuns:

Daily driver, senzatie la condus atat pe distante scurte cat si la drum intins. Resurse de putere si cuplu chiar si cand crezi ca ai atins limita.

Marca Alfa Romeo
Model 159
Motorizare 1.9 JTDM (150 Hp)
Interval ani 2005 - 2011