Bmw E46 320i 170 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de BMW 3er 320i (170 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul BMW 3er 320i (170 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare BMW 3er 320i (170 Hp) ?

(2 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(2 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(2 voturi)

De ce ai ales sa cumperi BMW 3er 320i (170 Hp) ?

Costaș Bogdan
Costaș Bogdan a raspuns:

Am ales aceasta masina pentru putere, confort, fiabilitatea motoarelor vechi BMW in 6 cilindri si pentru feeling-ul unui coupe aproape clasic.

Pop Paul Alexandru
Pop Paul Alexandru a raspuns:

Cea mai frumoasa masina sport ce o poti achizitiona la 20 de ani, este o masina foarte stabila si destul de puternica iar interiorul iti ofera un confort bun.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Costaș Bogdan
Costaș Bogdan a raspuns:

Din Bucuresti, de la o persoana pasionata.

Pop Paul Alexandru
Pop Paul Alexandru a raspuns:

Din Germania.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Costaș Bogdan
Costaș Bogdan a raspuns:

Este o masina usor de condus, cu un raport putere-consum foarte bun. Ce imi place cel mai mult la ea este sunetul motorului si stabilitatea. Din pacate am intampinat cateva probleme caracteristice varstei (furtunuri crapate, probleme pe partea de racire motor, senzori abs etc) dar toate au fost rezolvate cu costuri relativ reduse, zic eu. Este o masina de care trebuie sa ai grija si care costa mult de intretinut fata de o masina pe care o cumperi doar sa iti faci treaba cu ea.

Pop Paul Alexandru
Pop Paul Alexandru a raspuns:

Este o masina grozava ca daily, sportiva, stabila si comoda, nu pot zice ca imi displace ceva la ea, eventual un micut minus lipsa usilor din spate dar pe mine unul nu ma deranjeaza.

Afla daca viitoare ta masina SH a avut daune sau KM dati inapoi