Ford Fiesta Mk5 1.3 68 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Ford Fiesta 1.3 (68 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Ford Fiesta 1.3 (68 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Ford Fiesta 1.3 (68 Hp) ?

(3 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(3 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(3 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Ford Fiesta 1.3 (68 Hp) ?

Ianasi Daniel
Ianasi Daniel a raspuns:

A fost prima mea masina si in plus, este o masina buna de oras cu un consum mic.

Prodan Paul
Prodan Paul a raspuns:

Este prima mea masina, iar la momentul achizitiei nu cunosteam aproape nimic despre masini. Singurul criteriu care m-a atras a fost kilometrajul mic si anul masinii. Am avut foarte mare noroc, deoarece s-a dovedit a fi o masina excelenta si versatila pentru un incepator.

Plescan Daniel
Plescan Daniel a raspuns:

S-a incadrat perfect in buget, plus ca am cautat un model pentru un oras aglomerat (benzinar, motorizare mica, intretinere rezonabila).

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Ianasi Daniel
Ianasi Daniel a raspuns:

Am achizitionat-o de la rude, am stiut ce iau.

Prodan Paul
Prodan Paul a raspuns:

Am gasit anuntul pe OLX, de la un proprietar privat.

Plescan Daniel
Plescan Daniel a raspuns:

De la proprietar, persoana fizica.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Ianasi Daniel
Ianasi Daniel a raspuns:

Imi place sa conduc si merge extraordinar masinuta. Ce imi displace ar fi ca nu are destul spatiu.

Prodan Paul
Prodan Paul a raspuns:

Este usor de condus si foarte agila in oras. Vizibilitatea este buna si este usor de parcat. Consuma destul de mult pentru ce putere are si la drum lung nu este foarte confortabila. Calitatea materialelor este peste media masinilor din aceeasi clasa.

Plescan Daniel
Plescan Daniel a raspuns:

E perfecta pentru oras, pentru doua persoane. M-a ajutat sa ma strecor prin niste spatii din care nu am crezut ca scap fara urme adanci in caroserie. Nemultumiri nu am. Este totusi o masina veche de 15 ani.

Afla daca viitoare ta masina SH a avut daune sau KM dati inapoi