Mitsubishi Outlander 2.0 i 16V 4WD pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Mitsubishi Outlander 2.0 i 16V 4WD (136 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Mitsubishi cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Mitsubishi Outlander 2.0 i 16V 4WD (136 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Mitsubishi Outlander 2.0 i 16V 4WD (136 Hp) ?

1 vot

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

1 vot

Ce parere generala ai despre ea?

1 vot

De ce ai ales sa cumperi Mitsubishi Outlander 2.0 i 16V 4WD (136 Hp) ?

gabriel poenaru a raspuns:

Imi place modelul, este spatioasa, garda inalta la sol, tractiune integrala permanent, nu am mai avut asiatica si auzisem ca japonezele sunt masini bune.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

gabriel poenaru a raspuns:

ARAD ,o firma care aduce masini de afara.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

gabriel poenaru a raspuns:

Nu o conduc zilnic , dar sunt multumit de ea cum se comporta in cei aproximativ 3000 km de condus nu am mers pe drumuri de munte , urmeaza.

Marca Mitsubishi
Model Outlander
Motorizare 2.0 i 16V 4WD (136 Hp)
Interval ani 2001 - 2006