Noul Renault Megane 1.2 Energy TCe pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Renault Megane 1.2 Energy TCe (130 Hp) EDC cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Renault Megane 1.2 Energy TCe (130 Hp) EDC.

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Renault Megane 1.2 Energy TCe (130 Hp) EDC ?

(2 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(2 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(2 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Renault Megane 1.2 Energy TCe (130 Hp) EDC ?

Glava Adrian
Glava Adrian a raspuns:

Raportul pret-calitate, dar este pur si simplu frumoasa, este un model care intoarce foarte multe priviri si este ceva diferit.

EDUARD CANTORIU
EDUARD CANTORIU a raspuns:

Aspect excelent si functii deosebite la un pret decent.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Glava Adrian
Glava Adrian a raspuns:

Buturuga mica rastoarna carul mare. E 1.2 tip avion, competitiva si foarte silentioasa, mereu te poti baza pe ea in depasiri.

EDUARD CANTORIU
EDUARD CANTORIU a raspuns:

Motorul este cel 1.3 140 benzina. Este un motor excelent si sportiv. Putin gurmand in oras, dar eu sunt multumit. Am echiparea intens care are tot felul de chestii dragute. Lumini ambientale, android auto etc. Am ales si modulul de parcare asistata care parcheaza in niste locuri in care eu sincer nu as reusi.