Opel Astra Bertone 2.0i 16V Turbo pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Opel Astra 2.0i 16V Turbo (192 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Opel cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Opel Astra 2.0i 16V Turbo (192 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Opel Astra 2.0i 16V Turbo (192 Hp) ?

1 vot

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

1 vot

Ce parere generala ai despre ea?

1 vot

De ce ai ales sa cumperi Opel Astra 2.0i 16V Turbo (192 Hp) ?

Cristi Dima a raspuns:

Imi place foarte mult forma ei, si pentru anul ei, arata mai bine decat multe masini. Iar ca piese, fiind opel sunt foarte accesibile la pret. Motorizarea, 2.0 turbo, este una mai mult decat perfecta pentru oras, dar si pentru afara orasului, datorita puterii. Per total, daca ai grija de masina, va avea si ea de tine.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Cristi Dima a raspuns:

Printr-un prieten de la service-ul unde o repar. Bertone Garage.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Cristi Dima a raspuns:

Cum am spus mai sus, puterea masinii de fabrica (192 hp) este una mai mult decat perfecta pentru oras, dar mai ales pentru afara orasului. Te poti baza pe ea intr-o depasire, stii ca nu te "rogi" de ea cum se intampla cu multe masini "de oras". Nu pot sa zic ca ceva imi displace la ea, pentru ca totul mi se pare ca este echilibrat. Va dati seama, la 192 de cai stock, pe benzina, ai un consum maricel(11-13%), dar nu mi se pare exagerat.

Marca Opel
Model Astra
Motorizare 2.0i 16V Turbo (192 Hp)
Interval ani 2001 - 2004