Renault Megane II 1.9 DCI pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Renault Megane 1.9 dCi (120 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Renault cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Renault Megane 1.9 dCi (120 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Renault Megane 1.9 dCi (120 Hp) ?

1 vot

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

1 vot

Ce parere generala ai despre ea?

1 vot

De ce ai ales sa cumperi Renault Megane 1.9 dCi (120 Hp) ?

Toth Alexandra a raspuns:

Pentru ca imi place designul. Imi place si frana de mana de la model. De asemenea faptul ca este in 6 trepte si ca are keyless, mi se pare ca Renault faceau masini mai avansate acum ceva ani.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Toth Alexandra a raspuns:

Am cumparat-o de la sora mea, am vrut sa ramana in familie.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Toth Alexandra a raspuns:

Desi are doar 120 de cai putere da clasa la multe alte masini. Ador sa o conduc zilnic. Este perfecta si la drumuri lungi.

Marca Renault
Model Megane
Motorizare 1.9 dCi (120 Hp)
Interval ani 2003 - 2005