Audi A4 2.0 TDI Multitronic 177 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi A4 2.0 TDI (177 Hp) Multitronic cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi A4 2.0 TDI (177 Hp) Multitronic.

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Audi A4 2.0 TDI (177 Hp) Multitronic ?

(4 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(4 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(4 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Audi A4 2.0 TDI (177 Hp) Multitronic ?

Marius Raul
Marius Raul a raspuns:

Am ales acest model din cauza pretului, raportat la estetica masinii si la calitate, consider ca este o masina ideala pentru un buget mediu.

Toma Marian
Toma Marian a raspuns:

O masina potenta cu tractiune 4x4.

Trandafir Sorin
Trandafir Sorin a raspuns:

Dupa ce am studiat toate optiunile am considerat ca aceasta este masina potrivita nevoilor mele, dar si cea mai frumoasa.

Gheorghiescu Nicolae Sorin
Gheorghiescu Nicolae Sorin a raspuns:
La banii pe care i-am avut as fi putut sa achizitionez un A6 dar din 2012 si asa am ales A4 din 2014 luna noiembrie. Din punctul meu de vedere o masina cat de cat reusita ar trebui sa fie ultimul model din acea gama B8(ex. a mea fiind Un A4 B8 care s-a fabricat din 2008 pana in 2014,din 2015 fabricanduse B9) considerand ca in toti acesti ani de fabricatie producatorul a adus imbunatatiri si modificari ale defectelor raportate.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Marius Raul
Marius Raul a raspuns:

Am achizitionat-o din Germania, ulterior am aflat ca ea fusese adusa din Italia.

Toma Marian
Toma Marian a raspuns:

Galati.

Trandafir Sorin
Trandafir Sorin a raspuns:

De la un samsar cinstit.

Gheorghiescu Nicolae Sorin
Gheorghiescu Nicolae Sorin a raspuns:
Din Germania de la Lohne.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Marius Raul
Marius Raul a raspuns:

Mi se pare o masina foarte confortabila si foarte silentioasa, nu cred ca mi-a displacut vreodata sa o conduc, mai ales in afara localitatilor.

Toma Marian
Toma Marian a raspuns:

Imi place tractiunea 4x4 pentru ca pune puterea jos, nu imi place pentru ca este manuala!

Trandafir Sorin
Trandafir Sorin a raspuns:

Dupa ce am studiat toate optiunile am considerat ca aceasta este masina potrivita nevoilor mele.

Gheorghiescu Nicolae Sorin
Gheorghiescu Nicolae Sorin a raspuns:
Imi place cutia de viteze multitronic CVT ca si confort iar ce nu imi place ar fi consumul din cauza drumurilor noastre ( nu avem autostrazi pentru as pune in valoare adevaratul consum cu cele 8 trepte).
Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.