Mitsubishi Space Star 1.0 71 cp 2012-2018 pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Mitsubishi Space Star 1.0 (71 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Mitsubishi Space Star 1.0 (71 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Mitsubishi Space Star 1.0 (71 Hp) ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Mitsubishi Space Star 1.0 (71 Hp) ?

Pietrareanu Madalina
Pietrareanu Madalina a raspuns:

Consum mic, eleganta si o marca cu renume.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Pietrareanu Madalina
Pietrareanu Madalina a raspuns:

Este foarte economica, pozitia de condus foarte comoda, loc de parcare gasesti foarte usor pentru ea, consum mic, foarte fiabila, fara nicio problema tehnica in cei 6 ani. Este absolut perfecta pentru un oras foarte aglomerat si mai ales ca nu necesita cheltuieli mari. Intr-un cuvant, perfecta.