Skoda Superb 2 2.0 TDI 170 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Skoda Superb 2.0 TDI (170 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Skoda Superb 2.0 TDI (170 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Skoda Superb 2.0 TDI (170 Hp) ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Skoda Superb 2.0 TDI (170 Hp) ?

Sumanu Cosmin Gabriel
Sumanu Cosmin Gabriel a raspuns:

Este un model fiabil, usor de intretinut si foarte confortabila. Poti avea si o masina de lux si o masina sportiva, toate in aceasta masina

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Sumanu Cosmin Gabriel
Sumanu Cosmin Gabriel a raspuns:

Din Germania.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Sumanu Cosmin Gabriel
Sumanu Cosmin Gabriel a raspuns:

Mi se pare foarte usor de condus cu totul, chiar daca e o masina mare, imi place cum este si imi place ca este spatioasa. Ce nu imi place este ca nu prea gasesti piese gen body kit.