Concurs DailyDriven 2019

Scopul DailyDriven este de a oferi cititorilor pareri reale despre automobile si putem face asta numai prin review-uri auto facute direct de posesori. Facand asta, cei care cauta o masina asemanatoare, vor afla care sunt costurile de intretinere, cat de fiabila este, cat costa piesele, problemele uzuale ale modelului respectiv si multe altele.

 

Ce punem la bataie?

- 3 vouchere Rally Experience cu campionul de raliuri Vali Porcisteanu

Prin intermediul Rally Experience puteti sa experimentati pe propria piele cum este sa “alergi” intr-o masina de raliu, insa nu in orice masina de raliu, vei sta in drepta unei masini pilotate chiar de campionul national Vali Porcisteanu.


 

 

Cum castigi?

Simplu! Trebuie sa completezi urmatorii pasi:

1. da share pe Facebook acestui articol;

2. adauga un review aici https://dailydriven.ro/adauga-review;

3. convinge-ti inca 2 prieteni sa scrie si ei un review. Lasa-ne numele lor intr-un mesaj privat pe Facebook. In cazul in care vei castiga, cei doi prieteni vor primi si ei cate un voucher si veti merge toti 3 sa aflati cum este sa fiti copilotul campionului national de raliuri.

 

IMPORTANT: Singura conditie pentru ca review-ul sa fie eligibil este ca acesta sa fie facut asa cum v-ati dori voi sa cititi o parere despre viitoarea voastra masina.


EXEMPLU DE RASPUNS relevant la intrebarea "Ce ii sfatuiti pe cei care isi doresc o astfel de masina?"

Raspuns valid: 

Vorbim aici strict de MK5 cu motor 1.6FSI! Desi nu am avut treaba cu distributia ( e pe lant si e tot cea OEM ), sa aiba grija la distributie, eventual sa o schimbe preventiv la 200.000km cel tarziu daca nu e sigur pe ea, sa verifice cum merge schimbatorul, sa ii bage numai benzina de 99 sau 100, si normal pusa pe tester si vazut de erori ( nox-ul e cea mai des intalnita, dar se anuleaza din soft cu 300 lei, una OEM este 2300 lei, 1800 lei NGK, nu merita, ca iar se duc si se duc foarte repede )! In mare cam astea sunt!

Raspuns invalid:

Sa isi cumpere, e super ok ca masina.


 

Cum alegem castigatorul?

Daca ai respectat tot si ne-ai trimis numele celor doi prieteni pe pagina noastra de Facebook. Singura conditie este ca minim 300 de persoane sa se inscrie la concurs ( sa avem 300x3 review-uri noi), asa ca ne poti ajuta spunand mai multor prieteni. Vom fi transparenti si vom posta pe pagina noastra de Facebook atunci cand ajungem la un milestone nou ( 100 review-uri noi, 200 pana la 900 ).

 

Nu vrei sa partici? Uite ce pierzi :)

 

Articolul precedent
Cod eroare OBD2 P0084

Lasa un comentariu

Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fii autentificat(a).

Autentificare

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Alte articole recomandate