Noul model Dacia Duster Papuc

Noul model Dacia Duster Papuc

Compania Dacia va scoate in 2019 un nou model de SUV, acesta va fi Duster Pick up (Papuc) si nu va fi la fel ca Renault Oroch.

Stai, nu exista deja un Papuc al modelului Duster? 

Imaginile pe care le vedeti in articol, sunt o versiune personalizata, proiectata de constructorul auto local Romturingia. Cu alte cuvinte acesta nu este un produs oficial Dacia. Totusi, toate acestea se vor schimba pe masura ce compania mama Renault, a dezvaluit ca modelul Duster Papuc a intrat in procesul de omologare si va fi lansat in decursul acestui an.

Intru-un interviu, Hakim Boutehra, directorul general al Renault Comercial Romania, a anuntat ca versiunea utilitara a SUV-ului Duster ar fi un real success. Pentru a face asta, iginerii de la centrul tehnic al Renault din Titu, au colaborat cu expertii in constructie ai Romturingiei.

Nu este nimic cunoscut despre Papucul Duster, dar Boutehra a mentionat ca va fi mai mult o masina utilitara, decat una de stil, cum este Renault Oroch lansat in America de Sud in 2015. Cu alte cuvinte, va ramane in intregime credincios filosofiei care sta la baza marcii Dacia: un vehicul fiabil a carui intretinere se face foarte usor. 

In afara de anuntarea noului model Duster, Boutehra a impartasit si alte stiri despre planurile Dacia pentru anul 2019. Vor exista cel putin trei editii speciale, ale diferitelor modele Dacia, inclusiv una pentru SUV.

Dacia devine un jucator important in Uniunea Europeana, avand in vederea ca a fost al-14-lea producator de masini de top anul trecut, depasind chiar si Kia. Marca romaneasca a dat un total de 528.249, cu o crestere semnificativa de 11.7% fata de anul precedent, potrivit cifrelor publicate de Asociatia Producatorilor Europeni de Automobile (ACEA).

Daca totul merge conform planului, Duster Papuc va intra in vanzare in al doilea trimestru al anului si va fi disponibil prin intermediul reprezentantelor Dacia, ca produs oficial. Nu este clar in acest moment ce design va avea, fie ca va avea o singura cabina sau o varianta mai practica cu cabina dubla, suntem bucurosi ca va veni in sfarsit.

Citeste si despre: noul Golf8 fara camuflaj

Sursa foto: motor1.com, 2020pickup.com

Articole similare

De ce sa alegi bujii de calitate?

Care este rolul bujiilor si de ce este indicat sa alegi bujii de calitate superioara?

Pedala de frana moale?

Atunci cand functioneaza corespunzator, pedala de frana va fi resimtita ca opunand o anumita rezistenta in momentul in care este apasata.

Cod eroare OBD2 P0091

Acest cod se refera la eroarea circuitului de comanda a regulatorului de presiune al combustibilului – nivel scazut.

Cod eroare OBD2 P0578

Acest cod se refera la eroarea circuitului electric al pilotului automat - zona A - circuit blocat.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.