Noul Ford EcoSport 1.0 EcoBoost 140CP pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Ford EcoSport 1.0 EcoBoost (140 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Ford EcoSport 1.0 EcoBoost (140 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Ford EcoSport 1.0 EcoBoost (140 Hp) ?

(2 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(2 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(2 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Ford EcoSport 1.0 EcoBoost (140 Hp) ?

Ovidiu
Ovidiu a raspuns:

Dotari extra fata de alte modele ( parbriz incalzit, scaune incalzite, zice ca are un sistem auziliar de incalzire desi eu nu il simt se incalzeste cam in 5 minute, probabil e ceva acolo :d etc) , pretul destul de bun.

mihai constantin
mihai constantin a raspuns:

La pretul de 16.000 euro nu gaseam nici o masina cu garda inalta confortabila sa arate a masina nu a lada de scule si din acest secol cand e vorba de dotari tehnice.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Ovidiu
Ovidiu a raspuns:

Este o masina fiabila, singura problema este la unghiul de vizibilitate a pietonilor, care este cam obturat.

mihai constantin
mihai constantin a raspuns:

E o masina frumoasa, bine dotata, un consum bun relaxanta la drum lung si in oras destul de sprintena si usor de parcat datorita senzorilor si camera spate.